Snijzaal

Vleeshandel NICK - Lauwe - SnijzaalVleeshandel Nick is een jong E.G -erkend bedrijf gespecialiseerd in de levering van vlees en vleeswaren aan horeca, scholen, vakantiecentra, frituren enz.
Dit wil zeggen dat wij voldoen aan alle Europese normen qua hygiëne, traceerbaarheid, en dergelijke meer.

Deze erkenningsnummers worden ons toegewezen door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen of kortweg FAVV.
Hoe meer erkenningsnummers iemand heeft, hoe meer die gecontroleerd wordt. Ze zijn te vergelijken met de sterren van een restaurant. Ons bedrijf met snijzaalbeschikt over 3 Europese erkenningsnummers:

  • B101146-H:
    • Inrichting voor de vervaardiging van gehaktvlees, vleesbereidingen en seperatorenvlees.
    • Vervaardigen of onmiddellijk verpakken van vleesbereidingen.

  • E101146:
    • Uitsnijden, uitbenen en onmiddellijk verpakken van vers vlees pluimvee.

  • F101146:
    • uitsnijden, uitbenen en onmiddellijk verpakken van vers vlees runderen.
    • uitsnijden, uitbenen en onmiddellijk verpakken van vers vlees schapen en geiten.
    • uitsnijden, uitbenen en onmiddellijk verpakken van vers vlees varkens.