Transport en Levering

Vleeshandel NICK - Lauwe - Transport en LeveringWij leveren in Oost- en West-Vlaanderen, deels met eigen transport, deels via een transporteur. Het tijdstip van leveringen wordt afgesproken met de klant, daar wij steeds proberen de klant zo goed mogelijk te bedienen naar wens.

Het transport gebeurt in gekoelde wagens met temperatuurregistratie. Om steeds correcte en volledige bestellingen te kunnen afwerken, wordt het aangeraden om de bestelling indien mogelijk tot ‘s avonds 2 dagen voor levering door te bellen, bv. maandagavond 22u om woensdagmorgen te ontvangen. Als u later bestelt laten we u uiteraard niet in de kou staan maar kunnen we niet garanderen dat alle producten voorradig zijn, daar we steeds zo vers mogelijk werken. Vooral voor gevogelte is dit belangrijk.

Bij het opstarten van een nieuwe zaak geven we u de garantie dat we de eerste 4 zondagen paraat staan om u te depanneren in geval van nood, tot u wat ingewerkt bent en weet welke voorraad u nodig hebt. In andere noodgevallen doen we steeds ons uiterste best de klant te helpen indien mogelijk. Dus stel ons op de proef want "geniet van onze service" is niet voor niets onze slogan.